sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ryhdy varastontyhjentäjäksi jo tänään!

Oletko krooninen käsityötarvikehamsteri? Varastohaaste saattaa auttaa hillitsemään ostovimmaa sekä saamaan nurkkiin kertyneet materiaalit käyttöön.


Säännöt ovat yksinkertaiset: jokaista uutta käsityömateriaaliostoa kohden täytyy tehdä kolme valmista työtä varastomateriaaleista.

Käsityötekniikoilla ja valmiin työn koolla ei ole merkitystä. Tarvittaessa tässä on tilaa myös itsepetokselle, mutta tarkoitus ei olekaan suhtautua asiaan liian vakavasti - saada vain varastot käyttöön! Mikäli pääasiallisesti varastomateriaaleista koostuva projekti tarvitsee kaupasta pieniä lisäostoja, kuten nappeja tai vetoketjuja, vähän lisää lankaa loppuneen tilalle, on sekin sallittua.

Vuoden 2011 loppuun mennessä osallistuneiden vähintään 3 työtä valmistaneiden ja ne tässä blogissa esitelleiden kesken arvotaan pieni palkinto blogiemännän varastoista. Lisäksi blogiemäntä saattaa palkita yhden omasta mielestään mielikuvituksekkaan tai muuten ansioituneen varastoprojektin!

Hae varastontyhjentäjäksi ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen iona (ät) velhottaret.net tai kertomalla tämän viestin kommenttiraidalla oman sähköpostiosoitteesi.

Hyvää varastontyhjennystä!

iona

3 kommenttia:

  1. titiuu89(a)gmail.com, eli Rannae tässä moi :)

    VastaaPoista
  2. hartikainen.maiju(a)gmail.com, elikkä maiju täs heij :)

    VastaaPoista
  3. sorveira ät gmail.com eli sorveira ois mukana :)

    VastaaPoista