sunnuntai 6. marraskuuta 2011

iona esittäytyy

iona on pitkälle kolmenkympin paremmalle puolelle ehtinyt pirkanmaalainen ja käsityöihminen henkeen ja vereen. Aikaa käsitöille ei kahden pienen lapsen työssäkäyvällä yksinhuoltajaäidillä kuitenkaan ole ihan niin paljon kuin haluaisi... tosin välillä tämäkin selitys tuntuu nykyisin jo tekosyyltä omalle laiskuudelle ja saamattomuudelle. Pohjimmiltaan pidän käsityön tekemistä kuitenkin sellaisena terapiana, jolle olisi hyvä aina raivata vähän aikaa vaikka sitten joltakin muulta, kuten tältä tietokoneen edessä roikkumiselta.

Kaikenlaiset ihanat uudet langat ja kankaat huutelevat kaupoissa tämän tästä, mutta olen jo pitkään ollut kroonisessa ostolakossa. Omatunto ei anna lupaa uusille ostoksille kun kaappikin on täynnä vaikka mitä ihanuuksia, joille en vaan ole kerta kaikkiaan saanut mitään aikaiseksi!

Blogini langankierre on syystä tai toisesta - ehkä juuri siitä mukakiireestä johtuen - viettänyt viime vuodet aikamoista hiljaiseloa eikä henkiinherättely-yritykset ole tuottaneet tulosta. Katsotaan, josko tämä haaste vihdoin antaisi tepsivää tehohengitystä myös omalle blogille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti