maanantai 28. marraskuuta 2011

Koruilua.

Jes, sain repäistyä eilisillan ja tämän päivän aikana jopa jotain valmiiksikin, mikä on ihan hyvä, koska tilasin juuri joululahjoja varten vyyhden Cascaden 220 lankaa ja tarvitsee käydä ostamassa pariin neulottuun koristetyynyyn taustakankaat. Eli siis näiden kuuden korun jälkeen tilanne on plusmiinusnolla.


Tuo vaaleanpunainen koru ei kyllä omaan käyttöön tule, värit on kivoja, muttei yhtään mun. Ja mitä enemmän katselen tota korua, sitä ennemmän siitä tulee paranneltavaa esiin, mutta sainpa toteutettua yhden vision ja nyt oon tällaistakin kokemusta rikkaampi. Joko joskus puran tuon ja teen uudestaan, tai yritän seuraavasta samantapaisesta parempaa.


Ylläolevan kaltaisia koruja oon tehnytkin aika paljon, ja tulen tekemäänkin, tykkäilen! Tää luultavasti jää omaan käyttöön. Ja pitäisi muuten varmaan hommata uusia riipuksia, ei tunnu olevan kuin noita sydämiä enää.


Makeanveden helmistä pääosin koostuva rannekoru äidille, tein samoista helmistä toisenlaisen rannekorun viime jouluksi, joten tämä tulee nyt osaksi samaa sarjaa hänelle tänä jouluna.


Omaan käyttöön. Nuo helmet on oikeasti yönsinisiä, mutta en jaksanut kaivaa valkoista taustaa ja säätää valoa paremmaksi, että oikea väri olisi näkynyt. 


Omaan käyttöön tämäkin.

Tästä oli hankala saada kuvaa, joko värit eivät olleet kohdallaan tai tarkennus pielessä. Tää nyt taitaa kuitenkin olla suht lähellä totuutta. En vielä tiedä tämän kohtaloa, tykkään kamalasti tästä, mutta on vähän löysä omaan ranteeseen ja tietäisin myös tasan tarkkaan kenelle tuo sopisi joululahjaksi... Harmi kun en ole 100% varma oliko pari osaa hopeaa vai oliko niissä nikkeliä.

1 kommentti: