keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ekat täysin valmiit

Muutama valmis työ on vihdoin minullakin, kaikkea en ole vaan vielä saanut täysin viimeisteltyä saati kuvattua. Messureissu meni allekirjoittaneelta vähän täpärästi sääntöjen puitteissa, kolme (pientä) työtä oli kyllä teoriassa pois puikoilta, mutta kaksi niistä vielä viimeistelemättä. Ovat muuten vieläkin... No, en ostanut mahdottomia: lasten mekkoihin Muru-kangasta ja heijastinnauhaa päänsisäisen vision toteuttamista varten. Jälkimmäinen saattaa kuluttaa varastojakin, eli oikeastaan se oli vain täydennysosto...

Essu on eilisiltaisen hurjan reippauden tulos. Tytöllä oli koulussa tänään leivontaa eikä meidän taloudessa ollut ainoatakaan essua, joka oli open lähettämässä viestissä pyydetty mukaan ottamaan. Ylitin itseni ja ompelin jostain ikivanhoista jämäpaloista essun, johon on muuten tytön nimikin nimikoitu. Ei puhettakaan että olisin kyennyt kuvioita kohdistamaan, meni muutenkin palasteluksi tuon askartelu ja eteen piti tehdä sauma, mutta ihan hyvin kelpasi silti.
Tytön jo vuosi sitten itse valitsemasta tingalinga-glitter-muovilangasta raidoittain jonkun Oikean Langan kanssa neulaistu kaulaliina. Lankaa oli kamala neuloa, ja se vielä meni ja loppui lyhyeen. Pahinta on, että samaa muovilampaan lankaa olisi pinkimpänä vielä toiseen kaulaliinaan joka nyt itsas onkin jo puikoilla pienemmälle neidille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti