tiistai 22. marraskuuta 2011

Cortinarius archeri shaali

No niin nyt on sitten saatu jotain aikaiseksikin. Jännän nimen annoin projektilleni, koska violetin/purppuran värinen sieni vaikutti mielenkiintoisemmalta, kuin luumu... Vaikka olenkin suuri luumujen ystävä.

Mutta asiaan. Siitä lähtien kun liityin Ravelryyn, olen tahtonut tehdä Laminaria kolmio huivin. Etsin sopivaa lankaa pitkän aikaa. Ensin ajattelin vihreää, koska minusta mallissa on jotain levämäistä (positiivisessa mielessä tietenkin). Mutta päädyin sitten lopulta purppuraan. Lanka on Lamington Lass Merino Cobweb Fine Lacea (50g / n. 600m), joka on kerrassaan ihastuttavaa. Arvioin oman lankamenekkini kyllä hiukan ylä kanttiin... lankaa kului jonkin verran yli 600m (tein isomman ohjeen mukaan). Mutta voin tehdä lopusta jotain muuta. Mielessä on ainakin kämmekkäät, joihin olen etsinyt inspiraatiota Pitsihuivit neuloen kauneimmat virolaiset pitsimallit (Nancy Bush) kirjasta. Käytin 3.5mm pyöpuikkoja.

Ja sitten todisteita

laminaria

Laminaria

Noin yleisesti ottaen tämä oli yllättävän miellyttävä neuloa :D No myönnettäköön, että ostin tämän langan vasta vähän aikaan sitten, mutta onpahan osa nyt poissa nurkista. ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana huivi! Ja väri myös... violetti ja luumu ovat tänä talvena ja syksynä kai muotiakin ;D

    VastaaPoista