perjantai 23. joulukuuta 2011

Vihdoin!

Näin joulun kunniaksi saatte pelkästään kuvakoosteen varastotöistä. Yksi työ odottelee lisäksi kuvaamista, ja yksi on vielä kamerassa kuvattuna. Mutta tästä lähdetään:


Tähän väliin heti pakko myöntää, että nämä sukat ovat osa itsepetoskampanjaa. Jouduin ostamaan näihin langat, ja sitten neuloin ne. Eli varastosta ei varsinaisesti lähtenyt, mutta käytän tosiaan itsepetoskortin taas tässäkohtaa.


12v veljentyttö löysi Ravelrystä jotain mieleistään, kuten tämän pienen neitosen ja allaolevan Pokepallon.Samalle neidolle samaan joulupakettiin edellämainittujen kanssa hilpaisevat myös nämä kaula- ja rannekorut.


Tein heti messuja seuraavana päivänä Dropsin Bukleealpakasta renkaan, ja käytin sen ihan lirumakkaraksi. Upotin veteen ja kuivasin, sitten kehtasin vasta ottaa kuvia, vaikka pitkään se valmiina on ollutkin. 120s ja 6mm pyöröt. 


Parasta kaikista, Goodale. Täydellisesti varastolangoista neulottu puolen kilon neuletakki. Hurraa! Tämä korvaa jo aika tavalla näitä typeriä ostoksiani!

Ja koska olen ostanut TAAS lisää lankaa, Nallea ja Smartia, yritän saada jotain lisää neulotuksi ja varastoa kulutetuksi.

1 kommentti: