sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukiireitä

Aika on mennyt ommellessa joululahjoja lisää. Tiskirättien lisäksi (pelkästä bambujoustofroteesta on tullut ommeltua muutama lisää mutta ne meni jo pakettiin) olen ommellut pussukoita. Tunnustan että tuo punertava kangas tuli ostettua tämän varastohaasteen aikana - se suorastaan karjui Eurokankaan palalaarissa että "minusta tulee paras pussukka"... oli niin tukevaa käteen ettei tarvinnut edes tukikangasta eli pakkohan se oli ostaa! :D

Kuvassa muutama pussukka, noiden lisäksi yksi meni yhden lapsen luokan joulujuhlaan kun saadakseen lahjan, oli myös vietävä lahja ja yhden ehdin jo postittamaankin saajalleen. Parissa ensimmäisessä ei ollut mitään applikaatiota, sitten sain älynväläyksen että tähänhän saan tuhlattua vähän edes varastoista löytyvää keinonahkaa. Mitähän siitä voisi muuta tehdä, onko kellään ideoita?

Sitten olen hukkunut vapaa-ajallani fb:n ompeluelämä-ryhmään ja sieltä sain idean hiuspyyhkeisiin. Niitä on nyt tullut ommeltua pari päivää. Pari on valmiina ja pari kesken (tämänkin kankaan ostin nyt kun idea iski mutta metristä tulee tuo neljä eli saldo on plussalla).  Kuvassa on meidän 9-vuotias Taika mallina. Lahjaksi menevät nämäkin, vaikka haluan kyllä itselleni samanlaisen ja pitkähiuksiset tyttäret ovat jo kinunneet itselleenkin tällaiset eli olen varmaan pakotettu menemään kangaskauppaan ostamaan froteeta lisää nyt kun sitä vielä halvalla (?) saa. Kangas outletissa 9,90 e/m.


Tuon fb:n ryhmän takia tuli ostettua myös kangasta mistä ei ole vielä valmiina mitään. Tekivät kimppatilauksen Ruotsiin JNY:lle niin pakko oli mukaan mennä. Tässä se saalis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti